De Soul Body Fusion® methode

Soul Body Fusion® is een energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het helpt je om je ziel terug te brengen in je cellen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Jonette Crowley creëerde de Soul Body Fusion® techniek voor healing en heelheid.

Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht en de liefde van je ziel weer volledig verbonden zou zijn met je lichaam, zoals de bedoeling is.
Daar waar er blokkades zijn in het lichaam kan energie niet of minder goed stromen en ontstaan er klachten. Het werken met de energie v
an Soul Body Fusion® helpt je om deze blokkades af te breken, en daarmee de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Het stralende licht van jouw ziel kan dan weer doordringen tot in elke cel van je lichaam. Op deze manier breng je meer en meer bezieling in je lichaam én in je leven: Je zit als het ware goed in je vel, bent in balans, voelt je innerlijk vrij, volgt je hart, gaat steeds meer stralen en leeft vanuit je ware Zelf.
Wil je dit ervaren, neem dan contact met mij op.

Sessie boeken

Een Soul Body Fysion® sessie kan op locatie of online plaatsvinden, de werkwijze en het mogelijke resultaat zijn hetzelfde.
Een standaard Soul Body Fusion® pakket bestaat uit 3 sessies binnen 21 dagen.
Elke sessie duurt tussen de 45 en 60 minuten.
Uiteraard kun je ook 1 losse sessie boeken. Maar de aanbevolene 3 sessies zijn krachtiger in doorwerking. En daarna kun je deze methode ook op jezelf toepassen.

1e sessie: verkenning
2e sessie: verdieping (een week later)
3e sessie: verankering (twee weken na de tweede sessie)

Prijs online & op locatie
1x sessie incl. ervaringsdeling € 38,50
3x sessie incl. ervaringsdeling € 105

Aangezien de universele energie overal in en om ons heen is, is fysieke afstand geen issue. Een sessie volgen kan telefonisch, via Signal beeldbellen, Whatsapp beeldbellen, Zoom, of live in mijn praktijkruimte in Alkmaar. Op een afgesproken moment starten we live het contact met elkaar én de energie.

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers. Als ik de sessie op afstand faciliteer ga je ook zitten met de handen op je bovenbenen, handpalmen naar boven en ik met mijn handpalmen naar beneden. De energie stroomt dan net zo goed als dat we op dezelfde locatie zijn.
Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie word je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de sessie ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren.

Eenheid

Ik ben een zeer blije mens. En toch ben ik me altijd innerlijk ervan bewust geweest dat ik iets mis. Dit heeft wellicht ermee te maken dat ik de eerste dag na mijn geboorte niet in de armen van mijn geliefde moeder, maar eenzaam in een zaal met andere kinderen die hun moeder misten heb verbracht. Het was de tijd in Duitsland waar kinderen en moeders onmiddellijk na de geboorte werden gescheiden van elkaar: mijn eerste trauma in dit leven en tegelijkertijd de herhaling van het oertrauma… de val uit de eenheid.
Iedereen loopt gedurende zijn of haar leven trauma’s op en mijns inziens draagt dit allemaal bij aan bewustwording en vervolgens aan heling van nieuwe en oude wonden. Zo ook bij mij. Dan kan er weer het gevoel van ‘in de eenheid te zijn’ ontstaan.
Sinds de zomer 2019 mocht ik stapje voor stapje meerdere ooit kwijt geraakte zieledelen weer terug ontvangen in mijn lichaam. Wat een genade!
In het voorjaar 2020 ontving ik opeens heel veel zielelicht. Het was zo stralend dat daardoor tegelijkertijd ook mijn grootste angsten omhoog kwamen en ik ervoer hoe een nacht van de ziel voelt.
Door deze angsten te ervaren kon ik ze stap voor stap transformeren.
Afgelopen voorjaar heb ik
dan een zielemaatje ontmoet. Een man met die ik me intens verbonden voel: een liefde op zo’n diep niveau dat alles in me wordt aangeraakt. De ontmoeting en ook het afscheid hebben van alles in me losgemaakt. Maar vooral ook voeding gegeven aan mijn intense verlangen om weer heel te zijn.
In artikelen over tweelingzielen kwam ik Soul Body Fusion® tegen en toen ik me inlas
in deze techniek voelde ik met heel mijn lijf dat Soul Body Fusion® helemaal bij mij aansluit. Voor mijn gevoel lijkt het op het proces dat ik in 2020 spontaan mee heb gemaakt, maar dan wel geleidelijk en begeleid .
In de maanden voor de workshop is al veel gebeurd
en na de workshop constateer ik dat de blik in mijn ogen nog dieper is geworden, ik me zielsgelukkig voel en ik goed bij mezelf kan blijven. Last but not least kan ik me nog beter dan voorheen overgeven aan de flow van het leven. Ik voel me dus dichter dan ooit bij de eenheid naar die ik al mijn hele leven verlang en begrijp dat dit de eenheid met mijn Ziel oftewel Hoger zelf is. Zij maakt het mogelijk om mijn hart te volgen en me over te geven aan de heilige flow van mijn leven.
En ik voel met alles wat ik ben: Ja, deze intense verbinding tussen de ziel en de verschillende lagen van het lichaam is wat ik middels de techniek van Soul Body Fusion® wil doorgeven naar andere en waarin ikzelf ook graag nog wil doorgroeien.

Lied

Step by step, breath by breath

In het blad Paravisie stond een artikel over Soul Body Fusion®. Hier kun je het artikel lezen.

Ik heb de Soul Body Fusion® cursus gevolgd bij Arno van Dijk. Naast sessies faciliteert hij ook Soul Body Fusion® practitioner en teacher opleidingen: www.arnovandijk.nl

Het Soul Body Fusion® proces is
afkomstig van Jonette Crowley:
www.JonetteCrowley.com

De landelijke website is:
www.soulbodyfusion.nl